De Mechan Wintershow 2022 wederom groot succes

13 januari 2023

2 MEC 22 0607 Mechan Wintershow 2022 SavetheDate Social Combo V3

Het was door de Corona pandemie drie jaar geleden maar eindelijk konden we de wintershow presenteren. Gedurende de twee dagen durende show kwamen er vanuit het hele land geïnteresseerden naar Achterveld. De meest nieuwe trekkers en machines werden gepresenteerd, en ook werd er veel met elkaar gesproken onder het genot van een hapje en drankje. 

Natuurlijk was er veel interesse voor de nieuwe Fendt 728 Vario Gen7. Door de geweldige interesse kunnen we de introductie van deze nieuwe trekker nu al succesvol noemen. Bij de ingang stond de hele Fendt familie van generatie 1 t/m 7 opgesteld. Een prachtig innovatie overzicht van deze fantastische trekker. Daarnaast was het hele leveringsprogramma zichtbaar van trekkers tot en met de Katana Hakselaars. Er was zelfs een uitgebreid hakselaar plein.

Bij Massey Ferguson stond de MF 8S Dyna-VT centraal. In de vernieuwde showroom had deze machtige machine de plaats gekregen die hij verdient: centraal in het midden. Naast het grote assortiment aan trekkers was ook het uitgebreide hooibouw assortiment te zien.  De viering van het 175 jaar van Massey Fergusson werd benadrukt met een knipoog naar het verleden.  

Valtra toonde de gehele 5e generatie met natuurlijk de nieuwe Q- serie. “The beast” mocht dan ook op heel veel bekijks rekenen. En er is geen concurrent meer waar we bang voor zijn.

Naast alle aandacht voor nieuwe trekkers en machines kreeg ook Smart Farming veel aandacht. Smart Farming is de toekomst en door alle isobus en gps-oplossingen wordt er steeds meer mogelijk. Zowel op nieuwals in praktijk was daar veel over te zien. De uitleg daarover was erg populair. Bij Mechan dealer stond ook een volautomatische bollenplantinstallatie waardoor het mogelijk was de gps-oplossingen in praktijk te bekijken.

Verder was er natuurlijk veel aandacht voor techniek, scholing en natuurlijk merchandise.

We kijken terug op een geslaagde Wintershow waar vele duizenden geïnteresseerden op af kwamen. Na drie jaar is de Wintershow terug en deze traditie blijven we voortzetten. Niet jaarlijks maar iedere twee jaar. Dus graag tot in december 2024!

Terug naar Nieuws