Onze Diensten

Mechan is distributeur voor AGCO merken in Nederland. In Achterveld vindt u het AGCO experience center voor de merken FendtMassey Ferguson en Valtra. Deze topmerken worden verkocht via afzonderlijke netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven, die daarnaast onderhoud en service verzorgen.

Daarnaast biedt Mechan als distributeur ook een aantal diensten waarmee wij dealers en bedrijven helpen te groeien. Hieronder een greep uit onze diensten:

Mechan verzekeringen

Mechan Verzekeringen is onderdeel van Mechan. We weten dan ook precies waar de verzekering aan moet voldoen, zodat u een complete dekking heeft. Belangrijk, want als uw machine schade krijgt of veroorzaakt, kunnen de kosten flink oplopen. Om u een passende polis te kunnen bieden, hebben we de belangrijkste verzekeraars grondig met elkaar vergeleken. Met als resultaat een selectie van verzekeraars die uitstekend aansluiten bij uw high-end machine.

Verder lezen

Mechan Lease

Met Tractor Totaal Lease, een vorm van operational lease, kunt u in een gloednieuwe AGCO tractor rijden tegen een aantrekkelijk maandbedrag. In deze maandelijkse vergoeding zijn de verzekering, afschrijving, reparaties en onderhoud inbegrepen. Hiermee laat u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over.

Verder lezen

Parts & Service

De dealers in de Benelux kunnen rekenen op ervaring en efficiënte logistiek, gesteund door de knowhow van de distributiecentra van onze leveranciers. Dankzij nacht-express levering worden onderdelen die vóór 17.00 uur besteld zijn, de volgende ochtend voor 7.00 uur afgeleverd bij de dealer. 

Verder lezen

Smart Farming

Smart Farming is de verzamelnaam voor hightech oplossingen die de agrariër helpen meer rendement uit zijn perceel te halen. Mechan heeft ambitie om een leidende speler te worden op het gebied van precisielandbouw, en wil voorop lopen in het bieden van technische oplossingen onder de noemer Mechan Smart Farming. 

Verder lezen

Mechan Academie

Mechan Academie is onderdeel van de Mechan. Door ondersteuning te bieden bij het leren en ontwikkelen van medewerkers van dealerbedrijven willen we eraan bijdragen dat alle ACGO-dealers klaar zijn voor de toekomst!

Verder lezen

Lestractor

In samenwerking met Mechan is het mogelijk om je trekkerrijbewijs te halen. Dit kan met deze stoere combinatie van de lestractor Fendt 516 Profi+ met een mooie kipper. Dit doen wij in samenwerking met de rijschool E. van Drie. Wij hebben de machines, zij de juiste kennis. 

Verder lezen