Valtra Logo Black Outline RGB 172391

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots. Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden. Valtra Nederland is gevestigd in Achterveld en bestaat uit een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Volg Valtra op Facebook    Volg Valtra op Instagram

Neem een kijkje in de digitale Valtra showroom

Valtra s serie low res

YOUR WORKING MACHINE

We werken hard om hard werken gemakkelijk te maken.
We vinden nieuwe manieren om uw uitdagingen op te lossen.
We maken machines die van buiten sterk zijn en slim van binnen.

Onze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan. Gebouwd om te werken. Gebouwd voor jou.

De Valtra tractoren

 

De nieuwe S Serie

 

Valtra s serie low res 2

 Valtra's vlaggenschip, de 6e generatie van de S Serie, is ontworpen en gemaakt in Finland. The Boss' is onze krachtigste tractor, ontworpen voor gevorderde tractorbestuurders die vakmanschap waarderen en vragen om een snel koppel, efficiëntie, betrouwbaarheid en lage totale eigendomskosten.

Meer info

De 5de generatie Valtra tractoren

 

Range + S low res

Ontdek onze reeks tractormodellen van de 5de generatie. Of uw werk u nu naar het veld of de open weg brengt, Valtra is de oplossing. Welke is uw werkmachine?

5e generatie versies van onze A, G, N, T en Q serie machines zijn nu beschikbaar. Klaar de klus. Koop een Valtra.

Meer info

Financiering

Bij AGCO Finance begrijpen wij de hedendaagse behoeften van boeren en zorgen ervoor dat het gebruik van moderne landbouwmachines niet alleen een mogelijkheid is, maar ook een realistisch en betaalbaar feit. Als betrouwbare lease partner en ervaren expert in de agrarische sector reageren wij op de specifieke eisen van boeren en leveren wij zeer flexibele lease mogelijkheden op maat.

Meer over Agco Finance

Meer informatie

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots . Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden. Meer weten? 


Bezoek de Valtra website

Mechan & Valtra

In het jaar 1978 wordt de eerste Volvo BM (Bolinder-Munktell) uit Zweden geïmporteerd door de firma Kuiken in St. Annaparochie. Volvo? Ja, want dit merk gaat het jaar erop samen met het Finse Valmet als Volvo/Valmet - en dat laatste merk is de voorloper van Valtra. De import groeit gestaag en er is op een gegeven moment meer ruimte nodig. Kuiken verhuist naar Emmeloord.

Tussen 1984 en 1987 neemt Valmet langzaam maar zeker alle aandelen van Volvo over en in dat laatste jaar wordt ook de laatste Volvo BM gebouwd. De naam Valmet is inmiddels officieel veranderd in Valtra.

In 2008 neemt Mechan de firma Kuiken over en zo verhuist Valtra als derde AGCO-merk naar Achterveld. Twee jaar later blijft de onderdelenvoorziening in Achterveld, terwijl Valtra wordt ondergebracht bij Agritech in Steenwijk. Als Mechan in 2014 ook dit bedrijf overneemt, keert Valtra weer terug op het nest in Achterveld.

Contact opnemen met Valtra

Stuur een bericht naar Valtra

Zoek uw dealer