Parts & Service

Parts

Voor topprestaties van de machines is het nodig de machines te voorzien van originele onderdelen. Deze zijn speciaal gebouwd voor uw machine, die voldoen aan strenge kwaliteitsrichtlijnen en die tot het uiterste zijn getest. Bij de onderdelendistributie zijn alle activiteiten voor alle merken samengevoegd, en worden synergievoordelen (kostenbesparingen) en een hoge servicegraad nagestreefd. Logistiek en communicatiesystemen zijn hierin de spil tussen fabrikant en dealer. De dealers in de Benelux kunnen rekenen op ervaring en efficiënte logistiek, gesteund door de knowhow van de distributiecentra van onze leveranciers. Dankzij nacht-express levering worden onderdelen die vóór 17.00 uur besteld zijn, de volgende ochtend voor 7.00 uur afgeleverd bij de dealer.  

Het Mechan magazijn heeft alles wat u nodig heeft, van O-ringen tot Vario’s en motoren. Met een assortiment van maar liefst 30.000 verschillende artikelen en met toegang tot 3,5 miljoen verschillende onderdelen kunnen we de klant vrijwel altijd ondersteunen. Dankzij ons efficiënte logistieke systeem wordt 94,5% van de orders al de volgende ochtend bij de dealer geleverd.

Dagelijks worden er gemiddeld 300 bestellingen verwerkt en leveren we deze aan ca. 150 tevreden dealers door heel Nederland en België.

Service

Ongeplande stilstand van uw machines kost geld. Goede service en onderhoud zorgen ervoor, dat eventuele verstoringen in een vroeg stadium gesignaleerd worden. Naast het leveren van hoogwaardige machines heeft Mechan de doelstelling om adequaat technisch support te leveren. Mechan heeft hoog gekwalificeerde adviseurs op de helpdesk, die expertise en de service in huis hebben om u van dienst te zijn. Vanzelfsprekend worden ook onze dealers jaarlijks getraind om het hoge serviceniveau te handhaven. Naast deze dealertrainingen worden jaarlijks ook cursussen gegeven voor de bestuurders van de machines. 

Dealer doorlinks