Welkom bij Mechan Verzekeringen

Mechan Verzekeringen logo FC

Scherpe premies en uitstekende voorwaarden

Mechan Verzekeringen is onderdeel van Mechan. We weten dan ook precies waar de verzekering aan moet voldoen, zodat u een complete dekking heeft. Belangrijk, want als uw machine schade krijgt of veroorzaakt, kunnen de kosten flink oplopen. Om u een passende polis te kunnen bieden, hebben we de belangrijkste verzekeraars grondig met elkaar vergeleken. Met als resultaat een selectie van verzekeraars die uitstekend aansluiten bij uw high-end machine.

Op basis van uw wensen geven we u graag advies over welke verzekering het best bij u past. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar een voordelige premie, of juist een specifieke voorwaarde zoals de nieuwwaarderegeling tot zes jaar. Ook een eigengebrek tot zeven jaar is een  groot pluspunt. We geven u graag een voorstel op maat.

Wenst u meer informatie?

Stuur ons een e-mail

Communicatie

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

 1

Reparatie

We houden niet van rompslomp, wel van gemak. Daarom mag u uw machine bij uw eigen dealer laten repareren, zodat u zeker weet dat alles goed komt.

2

Voorwaarden

Profiteer ook van uitstekende voorwaarden. Zoals de nieuwwaarderegeling, de eigengebrek dekking en een laag eigen risico.

3

Service die u van ons mag verwachten.

U hoeft niet zelf in alle voor- en nadelen van de verzekeringen te duiken, want dat voorwerk hebben wij al voor u gedaan. We nemen contact met u op om  uw  wensen op het gebied van voorwaarden en premies te bespreken. Met dat in ons achterhoofd, leggen we u de best passende verzekering voor. Zodra u uw akkoord geeft, bent u direct verzekerd. Mocht u in de toekomst te maken krijgen met schade of diefstal, dan kunt u deze bij ons melden. Wij zorgen er  vervolgens voor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het schadeproces. Sluit u bij ons een verzekering af, dan weet u zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Technische Kennis

TANDWIEL

Uw eigen dealer


DEALER

Scherpe Premie


EURO LABEL

Goede voorwaarden

DOSSIER OKAY

Persoonlijk contact

TELEFOON

Heeft u vragen? Neemt u dan via telefoon 088-054.50.01 of email info@mechanverzekeringen.nl contact met ons op.