Mechan Academie

Mechan Academie

Mechan Academie is onderdeel van de Mechan . Door ondersteuning te bieden bij het leren en ontwikkelen van medewerkers van dealerbedrijven willen we eraan bijdragen dat alle ACGO-dealers klaar zijn voor de toekomst!

Trainingsaanbod

Mechan Academie ontwikkelt het opleidingsaanbod in samenwerking met de dealers, rekening houdend met de wensen van AGCO en de actualiteit. 

Hieronder valt het TOP-trainingen portfolio, dat is gebaseerd op het AGCO portfolio maar door ons op maat is gemaakt voor de Nederlandse markt. We bieden trainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van leidinggevende of commerciële vaardigheden en daarnaast bieden we technische trainingen

Net als de dealerbedrijven blijven wij ons ontwikkelen en het trainingsaanbod ontwikkelt mee! Hieruit is bijvoorbeeld het APEX- dealerontwikkelingsprogramma voortgekomen en Aftersales 1 en 2. Aanmelden voor een training kan via de portal. Hier vind je ook meer informatie over elke training. 

Naar de portal

Leren en ontwikkelen tijdelijk nóg aantrekkelijker

Goed nieuws! Naast de subsidieregeling van het OOM heeft de Mechan Academie het mogelijk gemaakt dat aangesloten dealerbedrijven een extra subsidie (vanuit NLLD-SMR) kunnen aanvragen voor het volgen van opleidingen. Deze subsidieregeling houdt in dat werkgevers een tegemoetkoming* kunnen krijgen voor de training van hun medewerkers.

 *De training moet ná 3 maart 2021 begonnen en vóor 31 december 2022 afgerond zijn om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming.

 Voor meer informatie over subsidieregelingen kun je contact met ons opnemen via m.holtackers@mechangroep.nl of + 31 342 459 423.

Informatie subsidieregeling Nederland Leert Door