Mechan Young Potentials

Als Mechan begrijpen we het belang van het investeren in onze medewerkers. Onze aanpak is gericht op het creëren van een werkomgeving waarin iedereen kan floreren en groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Dit commitment is de kern van onze bedrijfscultuur en we zijn trots op de mogelijkheden die we bieden.

Wij geloven in levenslang leren en bieden onze medewerkers een breed scala aan trainingen en cursussen aan. Van geavanceerde technische trainingen tot talent- en leiderschapsontwikkelingsprogramma's, wij zorgen ervoor dat onze medewerkers de middelen hebben om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en up-to-date te blijven.

Bij ons krijg je de kans om je loopbaan actief vorm te geven. We moedigen een cultuur van innovatie en samenwerking aan. Medewerkers worden aangemoedigd om ideeën te delen en samen te werken aan creatieve oplossingen. Dit zorgt voor een dynamische en stimulerende werkomgeving.

Dit jaar zijn we gestart met een intern ontwikkeltraject voor young potentials, met de toepasselijke naam ‘Geef richting aan je ontwikkeling!’. Toepasselijk, omdat dit in de kern is waar het traject om draait: jonge getalenteerde medewerkers handvatten bieden en ondersteunen in het zelf verder vormgeven van hun carrière. De collega’s die hieraan deelnemen hebben dan ook zelf hun leerdoelen bepaald.

Jezelf ontwikkelen stopt natuurlijk niet zodra je uit de schoolbanken komt, integendeel. Als jonge professional zit je vol ambitie en doe je jouw werk met plezier, maar wil je je ontwikkeling soms in een hogere versnelling zetten. Om jezelf sterker te positioneren binnen je team of organisatie, of meer impact te maken met het werk dat je doet. Mechan biedt daarvoor de handvatten door middel van dit praktijkgerichte leertraject, onder leiding van twee ervaren trainers/coaches.
Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit traject zijn onder andere persoonlijke drijfveren en kernkwaliteiten, communicatieve vaardigheden, omgaan met lastige situaties en overtuigend presenteren.

Het aanbieden van dit traject past goed bij hoe Mechan als werkgever is: een werkgever die in haar mensen investeert en hen alle hulpmiddelen wil bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Zoek uw dealer