FENDT

Fendt is niet alleen een naam, Fendt is een overtuiging. In 1930 begon het merk met de 6 pk Dieselross maar tegenwoordig zijn uitvoeringen van 70 tot 517 pk leverbaar. De types lopen uiteen van smalspoortractoren tot de revolutionaire hoog vermogen leverende 1000 Serie. Uiteraard allemaal uitgerust met de befaamde traploze Fendt Vario-Transmissie en optioneel te leveren in combinatie met de Vario-Grip. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken. 

Bekijk de Fendt website         Volg Fendt op Facebook      Volg Fendt op Instagram

 

LEADERS DRIVE FENDT

Kiezen voor Fendt betekent kiezen voor de toekomst. Voor ons is het niet alleen "Leaders drive Fendt" – het is een passie. We vertrouwen op verantwoordelijkheid en innovatie om samen nieuwe wegen in te slaan. Passie, uitmuntendheid en innovatie zijn de drijvende krachten achter ons succes. Overtuig uzelf en geef samen met ons vorm aan de toekomst.

Fendt tractoren

Fendt-rijden is meer dan zomaar trekkerrijden. U ervaart lichtheid – zelfs bij zwaar werk. Met de Fendt Vario-transmissie rijdt u traploos en presteert u veel – zowel met de kleinste smalspoor- of wijnbouwtrekker als met de grootste zware trekker, en van de Fendt 200 Vario tot en met de Fendt 1000 Vario. Al sinds het aloude Dieselross-model stellen Fendt-trekkers bij landbouwmachines de norm op het gebied van efficiëntie en rijplezier. Gebruikte of nieuwe Fendt, u ervaart het unieke rijgevoel. 

Bekijk alle machines

Fendt Full Line

Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders, harken en verreikers.

Bekijk alle machines

Fendt Lease

Met Tractor Totaal Lease, een vorm van operational lease, kunt u in een gloednieuwe AGCO tractor rijden tegen een aantrekkelijk maandbedrag. In deze maandelijkse vergoeding zijn de verzekering, afschrijving, reparaties en onderhoud inbegrepen. Hiermee laat u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over.

 

Meer Fendt Lease

FendtONE

Het nieuwe FendtONE-platform laat als eerste uw machines en uw kantoor samensmelten tot één bedieningseenheid. FendtONE verbindt de vertrouwde bediening van de trekker via een terminal met de plannings- en beheerstaken die vanouds op kantoor plaatsvonden. Met FendtONE kunt u perceelsgegevens en opdrachten plaatsonafhankelijk op een computer of smartphone inplannen en deze data vervolgens naar uw machine verzenden.

meer FendtONE

Meer informatie

Meer weten over de machines van Fendt? Kijk dan eens rond op de website van Fendt. Naast de tractoren levert Fendt ook rupstractoren, maaidorsers, hakselaars, persen, opraapwagens, spuiten, maaiers, schudders en harken.

 

Bezoek de Fendt website

Mechan & Fendt

De firma De Vor in 1964 start met de import van het merk Fendt. In het eerste jaar - het merk is nog onbekend in ons land - verkoopt het bedrijf een handvol trekkers, maar al in 1972 ontvangt firma De Vor een oorkonde van de Fendt-fabriek omdat ze tweeduizend Fendt-tractoren hebben verkocht en in 1975 levert de firma feestelijk de zesduizendste Fendt af.

In 1986 worden er in één jaar 1.287 exemplaren verkocht en daarmee is Fendt marktleider in ons land. In 1992 levert De Vor de 20.000 Fendt (een 311) aan de nieuwe eigenaar en in 2013 de 30.000e, een 412.

Anno 2024 viert Mechan dus het 60-jarig jubileum als importeur van Fendt. Het feit dat Mechan zich vandaag de dag positioneert als Motor van de agrarische sector en Fendt met de slogan Leaders drive Fendt, geeft duidelijk aan dat beide merken eenzelfde mentaliteit delen en daarmee een sterk fundament hebben voor een lange samenwerking.

Contact opnemen met Fendt

Stuur een bericht naar Fendt

Zoek uw dealer