MF Logo Red Grey RGB

 

Massey Ferguson

Massey Ferguson heeft een jarenlange historie van innovatie en ervaring die ontstaan is begin vorige eeuw. De huidige generatie Massey Ferguson tractoren onderscheiden zich door hun zuinige motoren, geavanceerde transmissies en geweldig cabinecomfort. Naast een breed assortiment tractoren is Massey Ferguson een echt full liner merk.  Ook hooibouw, maaidorsers, balenpersen en verreikers zijn leverbaar. En wat te denken van de indrukwekkende MF IDEAL combine. 

Like MF op Facebook   Volg MF op Instagram

Born to farm

De driehoekige vorm is een sterk icoon dat al sinds 1958 Massey Ferguson symboliseert. Ons huidige logo is een mix tussen ons sterke erfgoed en frisse merkwaarden. De drie driehoeken overlappen elkaar om de wederzijds voordelige relatie en het vertrouwen tussen boeren, dealers en het merk weer te geven.

Verbinding met de toekomst door de nieuwe MF 9S

2023 MF 9S EU Majeurs 01 079 V3 white

Dit vlaggenschip van Massey Ferguson’s nieuwe tijdperk voor een betrouwbaar, ongecompliceerd en verbonden machinepark combineert kracht met veelzijdigheid en is volledig toegesneden op de behoeften van landbouwers. 

Massey Ferguson heeft ervaring in landbouw en agrarische werkzaamheden, dat heeft de bouw van de MF 9S met de nieuwste innovaties en expertise in technisch ontwerp mogelijk gemaakt.

Naast zijn hoge niveau van een complete standaardspecificatie en geavanceerde technologie is de MF 9S de nieuwe norm met het unieke Protect-U-ontwerp voor een ongeëvenaard comfort. Deze machine biedt ook voor grotere landbouwbedrijven, professionele gebruikers en loonbedrijven een topniveau aan vermogen, automatisering en bediening.

Lees verder

Maak kennis met de Massey Ferguson 8S!

Massey Ferguson noemt deze krachtpatser de 'Tractor Of The Year 2021'. Het gaat hier namelijk om de zogenoemde 8S.265 DCT Exclusive. Waar staan deze aanduidingen voor? Simpel:

  • De '8' staat voor het chassisformaat;
  • De 'S' staat voor de specificaties qua hoogte en luxe;
  • De '265': die geeft aan hoeveel maximaal vermogen de trekker heeft;
  • Met 'DCT' wordt de nieuwe Dual Clutch-transmissie (dubbele koppeling) bedoeld;
  • En tot slot staat 'Exclusive' voor het uitrustingsniveau.

 

Ontdek meer

Een greep uit de Full Line range van Massey Ferguson

Smalspoor Tractoren

 

Meer info

Tractoren

 

Meer info

Balenpersen

 

Meer info

Oogstmachines

 

Meer info

Verreikers

 

Meer info

Hooibouw

 

Meer info

Lease, weet waar je voor tekent!

Landbouwtractoren en machines worden vaker geleased dan gekocht. Gezien de voordelen volstrekt logisch. Maar wie een leasecontract afsluit, doet er goed aan om niet alleen naar de leaseprijs te kijken. Want dat is hetzelfde als ‘appels met peren’ vergelijken. “Weet je zeker wat je krijgt?” De voordelen van lease zijn legio. Zo weet je voor een afgesproken periode en aantal draaiuren exact de kosten per draaiuur.

Meer over lease

Meer weten?

Efficiënte, betrouwbare motoren die gebruik maken van de nieuwste technieken, werken samen met intelligente maar gebruiksvriendelijke transmissies om geheel te voldoen aan de wensen van de landbouwer, zodat hij een breed bereik van werktuigen optimaal kan inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag kan houden. Meer weten? 

Bezoek de MF Website

Contact opnemen met MF

Heb je nog vragen die onbeantwoord blijven?

Stuur een bericht naar MF

Zoek uw dealer