Winnen doe je met Massey Ferguson!

* indicates required

MF Logo Red Grey RGB

 

Massey Ferguson

Massey Ferguson heeft een jarenlange historie van innovatie en ervaring die ontstaan is begin vorige eeuw. De huidige generatie Massey Ferguson tractoren onderscheiden zich door hun zuinige motoren, geavanceerde transmissies en geweldig cabinecomfort. Naast een breed assortiment tractoren is Massey Ferguson een echt full liner merk.  Ook hooibouw, maaidorsers, balenpersen en verreikers zijn leverbaar. En wat te denken van de indrukwekkende MF IDEAL combine. 

Like MF op Facebook   Volg MF op Instagram

Born to farm

De driehoekige vorm is een sterk icoon dat al sinds 1958 Massey Ferguson symboliseert. Ons huidige logo is een mix tussen ons sterke erfgoed en frisse merkwaarden. De drie driehoeken overlappen elkaar om de wederzijds voordelige relatie en het vertrouwen tussen boeren, dealers en het merk weer te geven.

Verbinding met de toekomst door de nieuwe MF 9S

2023 MF 9S EU Majeurs 01 079 V3 white

Dit vlaggenschip van Massey Ferguson’s nieuwe tijdperk voor een betrouwbaar, ongecompliceerd en verbonden machinepark combineert kracht met veelzijdigheid en is volledig toegesneden op de behoeften van landbouwers. 

Massey Ferguson heeft ervaring in landbouw en agrarische werkzaamheden, dat heeft de bouw van de MF 9S met de nieuwste innovaties en expertise in technisch ontwerp mogelijk gemaakt.

Naast zijn hoge niveau van een complete standaardspecificatie en geavanceerde technologie is de MF 9S de nieuwe norm met het unieke Protect-U-ontwerp voor een ongeëvenaard comfort. Deze machine biedt ook voor grotere landbouwbedrijven, professionele gebruikers en loonbedrijven een topniveau aan vermogen, automatisering en bediening.

Lees verder

Maak kennis met de Massey Ferguson 8S!

Massey Ferguson noemt deze krachtpatser de 'Tractor Of The Year 2021'. Het gaat hier namelijk om de zogenoemde 8S.265 DCT Exclusive. Waar staan deze aanduidingen voor? Simpel:

  • De '8' staat voor het chassisformaat;
  • De 'S' staat voor de specificaties qua hoogte en luxe;
  • De '265': die geeft aan hoeveel maximaal vermogen de trekker heeft;
  • Met 'DCT' wordt de nieuwe Dual Clutch-transmissie (dubbele koppeling) bedoeld;
  • En tot slot staat 'Exclusive' voor het uitrustingsniveau.

 

Ontdek meer

Een greep uit de Full Line range van Massey Ferguson

Smalspoor Tractoren

 

Meer info

Tractoren

 

Meer info

Balenpersen

 

Meer info

Oogstmachines

 

Meer info

Verreikers

 

Meer info

Hooibouw

 

Meer info

Lease, weet waar je voor tekent!

Landbouwtractoren en machines worden vaker geleased dan gekocht. Gezien de voordelen volstrekt logisch. Maar wie een leasecontract afsluit, doet er goed aan om niet alleen naar de leaseprijs te kijken. Want dat is hetzelfde als ‘appels met peren’ vergelijken. “Weet je zeker wat je krijgt?” De voordelen van lease zijn legio. Zo weet je voor een afgesproken periode en aantal draaiuren exact de kosten per draaiuur.

Meer over lease

Meer weten?

Efficiënte, betrouwbare motoren die gebruik maken van de nieuwste technieken, werken samen met intelligente maar gebruiksvriendelijke transmissies om geheel te voldoen aan de wensen van de landbouwer, zodat hij een breed bereik van werktuigen optimaal kan inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag kan houden. Meer weten? 

Bezoek de MF Website

Mechan & Massey Ferguson

In 1984, dit jaar dus 40 jaar geleden, neemt de Mechan Groep het bedrijf MechaTrac over en krijgt daarmee het importeurschap van Massey Ferguson in handen. Leuk historisch detail daarbij is dat de gebroeders De Vor, die in 1957 het fundament legden voor het huidige Mechan, al in 1951 gebruikte Massey Ferguson trekkers importeerden.

Een van de eerste hoogtepunten in de samenwerking tussen Mechan en MF is de introductie in 1986 van twee nieuwe trekkerseries - de MF 300 en MF 3000. De laatste is een revolutionair en geheel nieuw product met nieuwe transmissies, nieuwe hydraulische systemen en - een absolute primeur - computergestuurde regeling op een reguliere trekker. De MF 3000-serie zal het startpunt worden voor belangrijke ontwikkelingen van het merk.

Dat komt in een stroomversnelling als in 1995 de divisie landbouwmachines van Massey Ferguson onderdeel wordt van AGCO Corporation. Onder AGCO wordt stevig geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten, met als resultaat de prestigieuze Tractor of the Year-prijs voor de MF 8480 (2005), MF 8690 (2009) en MF 7620 (2012) én de eerste Utility Tractor of the Year-prijs voor de MF 5713SL in 2015.

Contact opnemen met MF

Heb je nog vragen die onbeantwoord blijven?

Stuur een bericht naar MF

Zoek uw dealer