Mechan steunt Voedselbank Leusden

24 maart 2023

Voedselbank Leusden Logo 563x150

De agrarische sector in Nederland werkt dag in, dag uit om de bevolking te voorzien van voldoende en kwalitatief voedsel. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om iedere dag een lekker belegde boterham te eten of te kunnen genieten van aardappelen, groente, fruit, vlees of vis. Voor die laatste groep mensen staat de Voedselbank klaar. Voedselbank Nederland helpt wekelijks 120.000 mensen die (tijdelijk) niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Met deze voedselhulp wordt tegelijkertijd voedselverspilling tegengegaan.

 

“Mechan is niet alleen trots op onze boeren (in de breedste zin van het woord) maar ook op de veelal vrijwilligers van de Voedselbank die zorgen dat ook de groep mensen die dat het hardst nodig hebben vers en voldoende voedsel krijgen”, zegt Stans van de Wetering, algemeen directeur van de Mechan Groep. “Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit jaar Voedselbank Leusden te steunen.”

Woensdag 22 maart is de cheque overhandigd aan de voedselbank. Dit geld is opgehaald tijdens de Wintershow met de verkoop van de kalenders van de drie tractor merken Valtra, Fendt en Massey Ferguson. De opbrengst uit die verkoop bedroeg maar liefst duizend euro, een bedrag dat volledig is geschonken aan de Voedselbank Leusden.

IMG 1898

Teun (Parts manager Mechan) overhandigd de cheque aan Henk Krakers (Penning meester Voedselbank)

 

Terug naar Nieuws