Hooibouw

Op zoek naar de juiste Hooibouwmachine? Dan ben je bij Mechan Groep in Achterveld op het goede adres. In Achterveld vindt u  de A- merken Fella, Fendt en Massey Ferguson.  Deze Hooibouwmachines zijn verkrijgbaar via een professioneel landelijk dekkend dealernetwerk, met bijbehorende service. Onderaan deze pagina vindt je onze dealerlocator. 

Energie Oogsten

Fella staat reeds tientallen jaren lang voor kwaliteit en innovaties in de hooibouw. De machines worden praktijkgericht ontwikkeld, getest en verbeterd. Sleutelwoorden hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoudige bediening. Fella levert een compleet programma machines voor de grasoogst, bestaande uit trommel-, schijven- en combinatiemaaiers, schudders en zwadharken. Machines van bewezen kwaliteit, voor professionele agrariërs en loonwerkers.

Ik wil meer weten over Fella

wer Fendt fährt führt

Ook Fendt beschikt over uitermate geschikte Hooibouwmachines en leveren onder de zwaarste omstandigheden non-stop de beste resultaten. De Cutter trommelmaaier, Slicer schijvenmaaier, Twister schudder en Former harken zijn allen verkrijgbaar in het Fendt '' Nature Green''.  Daarmee is het mogelijk om over een prachtige combinatie te beschikken van Fendt tractor en Fendt hooibouwwerktuig. 

Ik wil meer weten over Fendt Hooibouw

The next generation

Jaarlijks investeert Massey Ferguson in de ontwikkeling van nieuwe techniek. Ook de Hooibouwlijn van Massey Ferguson is er één waarmee je als eindgebruiker voor de dag kunt komen. Massey Ferguson beschikt over DM en M-serie maaiers, de RK-serie harken of de TD-serie schudders die u helpen bij de hooibouwoogst. 

Ik wil meer weten over MF hooibouw

Zoek uw dealer