Op zoek naar een nieuwe Tractor? 

Van plan om een nieuwe tractor te kopen? Dan bent u bij Mechan in Achterveld op het goede adres. In Achterveld vindt u het Agco Experience Centre met de gerenommeerde merken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. U kunt dus in alle rust kijken welk merk en welk model nu het beste bij u past. Deze nieuwe tractoren zijn verkrijgbaar via een professioneel landelijk dekkend dealernetwerk. Mechan ondersteunt met de nodige kennis en service. Onderaan deze pagina vindt u onze dealerlocator. Klik het gewenste merk aan en vindt uw dichtstbijzijnde dealer. 

Ik wil een afspraak maken

Wer Fendt fährt führt

Fendt tractoren gaan gepaard met een flinke dosis power, comfort en degelijkheid. De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk - van 200 Vario tot 1000 Vario. Fendt is wereldwijd bekend om de grensverleggende technologie en superieure, productie verhogende techniek. Het topmerk Fendt staat voor kwaliteitsproducten en toonaangevende technologie. De innovaties van Fendt vormen de basis voor de uitzonderlijke efficiëntie van haar producten. Met Fendt profiteert u vooral van meer rendement en veelzijdigheid, maar ook van meer comfort en veiligheid.

Kortom, met Fendt bereikt u maximale efficiëntie. 

Ik wil meer weten over Fendt

The next generation

Jaarlijks investeert Massey Ferguson vele miljoenen in de ontwikkeling van nieuwe techniek. Dat vertaalt zich in vooruitstrevende en verrassende innovaties. Uitgangspunt van alles is en blijft dat de eindgebruiker efficiënter kan werken en een lagere kostprijs kan realiseren. Dit vertaalt zich in vaste en herkenbare kernwaarden van Massey Ferguson producten: een laag brandstofverbruik, een hoge capaciteit, hoge betrouwbaarheid en een duurzame investering. 

Ik wil meer weten over Massey Ferguson

No Trying, Just Doing!

Valtra-tractoren staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid, duurzaamheid en om hun Scandinavische roots. Elke tractor is speciaal samengesteld naar de individuele wensen van de klant en is ontworpen om de zwaarste krachtmetingen te weerstaan. Zij leveren de beste prestaties onder de zwaarste werkomstandigheden. Valtra Nederland is gevestigd in Achterveld en bestaat uit een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Ik wil meer weten over Valtra

Zoek uw dealer